Etusivu
Palvelut
Asiantuntijapalvelut
Referenssit
Koulutukset
Vastuulliset ruokapalvelut
Luomua ravintola
Hankkeet
Aineistot
Oppaat
LÄHIS-opas
Elintarvikkeiden hankintaopas
Kohti luomutavoitetta
Elinkaarianalyysit ja lähiruoan sosiaaliset vaikutukset
Elintarvikejalostajan Luomuaskeleet
Hankintavihkonen - ohjeita lähiruoan hankintaan
Att upphandla närproducerat
Mer närproducerad mat för kunder inom offentliga kök
Miksi lähi- ja luomuruokaa?
More local food
Päiväkotiopas
Opas ikääntyneiden kestävään ruokailuun
Tutkimuksia ja selvityksiä
Luomun käyttöhintalaskelma
Lähiruoat julkisissa hankinnoissa - ympäristövaikutukset hankintakriteereinä
Lähiruoan aluetaloudelliset vaikutukset Suomen maakunnissa 2014
Lautaslaatuselvitys
Lähiruokaselvitys 2012
Luomu Pohjois-Savossa
Materiaali
Viesti luomusta oikein
Kestävä ruokalistasuunnittelu
TUORE -hanke
Kestävän kehityksen työkirja ammattikeittiöille
Ruokatuotantoprosessien kestävän kehityksen hyvät toimintatavat -diasarja
Ruoan ravitsemuksellinen laatu -diasarjat
Uutiset 2040
Järvikalan käytön lisääminen ammattikeittiössä
Ruokaohjeita
Kuvia
Sesonkikuvat
Julisteet
Webinaarit
Yhteystiedot
Etusivu
Palvelut
Asiantuntijapalvelut
Referenssit
Koulutukset
Vastuulliset ruokapalvelut
Luomua ravintola
Hankkeet
Aineistot
Oppaat
LÄHIS-opas
Elintarvikkeiden hankintaopas
Kohti luomutavoitetta
Elinkaarianalyysit ja lähiruoan sosiaaliset vaikutukset
Elintarvikejalostajan Luomuaskeleet
Hankintavihkonen - ohjeita lähiruoan hankintaan
Att upphandla närproducerat
Mer närproducerad mat för kunder inom offentliga kök
Miksi lähi- ja luomuruokaa?
More local food
Päiväkotiopas
Opas ikääntyneiden kestävään ruokailuun
Tutkimuksia ja selvityksiä
Luomun käyttöhintalaskelma
Lähiruoat julkisissa hankinnoissa - ympäristövaikutukset hankintakriteereinä
Lähiruoan aluetaloudelliset vaikutukset Suomen maakunnissa 2014
Lautaslaatuselvitys
Lähiruokaselvitys 2012
Luomu Pohjois-Savossa
Materiaali
Viesti luomusta oikein
Kestävä ruokalistasuunnittelu
TUORE -hanke
Kestävän kehityksen työkirja ammattikeittiöille
Ruokatuotantoprosessien kestävän kehityksen hyvät toimintatavat -diasarja
Ruoan ravitsemuksellinen laatu -diasarjat
Uutiset 2040
Järvikalan käytön lisääminen ammattikeittiössä
Ruokaohjeita
Kuvia
Sesonkikuvat
Julisteet
Webinaarit
Yhteystiedot
Etusivu
Hyviä käytäntöjä ja esimerkkejä
Kestävän kehityksen mukaisia toimintoja on jo toteutettu useissa ammattikeittiöissä
Olemme koonneet alle muutamia esimerkkejä hyvistä käytännöistä.
Lyhty ry
Savon koulutuskuntayhtymä
Vieremä
IKEA
Tampereen Steinerkoulu
Vaala
Mustasaari