Nyt menossa

Webinaari 13.5.2019 klo 14
Ruoan tuotannon ja jalostuksen ympäristövastuullisuus taloudel-liseksi hyödyksi 

Pk-yritykset voivat kehittää vastuullista toimintaansa ja vähentää ympäristövaikutuksia ja siten saada taloudellisesta hyötyä ja liiketoiminnan kasvua. Nappaa liiketoiminnan kehittämiseen vinkkejä osallistumalla webinaariimme! Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen.

Asiantuntijana webinaarissa tutkimusprofessori (emerita) Sirpa Kurppa, Luonnonvarakeskus (Lu-ke)

Uudenmaan Hankintatreffit 23.5.2019 klo 13-17

Tilaisuudessa on erinomainen mahdollisuus kuulla julkisten hankkijoiden toiveita ja yritykset voivat esitellä tuotteita ja palveluita suoraan ostajille. Uudenmaan alueen kuntien edustajat kertovat tulevista hankinnoista.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu tästä linkistä tai viim. 20.5.2019

Lue lisää MAHVA-hankkeesta osoitteessa www.maaseudunhankinnat.fi


 

Etsitkö näitä?

Kasvisruokaohjeet

Webinaarit

Oppaat (mm. Lähis-opas ja Elintarvikkeiden hankintaopas)

Liity nyt mukaan!
Saat näkyvyyden Luomua ravintola hakupalvelussa ja käyttöösi kaikki Ekoruokakoneen ominaisuudet sekä tietoa luomutuotteiden saatavuudesta. Mukana on jo lähes 2 500 ammattikeittiötä.

MAHVA -hankkeen tavoitteena on lisätä tietoa ja osaamista julkisista hankinnoista pk-yrityksissä ja hankintoja tekevissä yksiköissä, jotta maaseudun yritysten kilpailukyky kasvaisi. Hankkeessa keskitytään neljään maaseudun yritystoiminnan näkökulmasta keskeiseen teemaan: kuljetus, ympäristöpalvelut, energia ja ruoka. Toteuttajat ja toteutusaika: Turun yliopiston Brahea-keskus, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti ja Savon koulutuskuntayhtymä EkoCentria.

Lue lisää http://maaseudunhankinnat.fi/
Lisätietoja: Sari Väänänen, Savon koulutuskuntayhtymä EkoCentria, sari.vaananen(at)sakky.fi