Hanketoiminta EkoCentriassa

EkoCentria toteuttaa ruokapalveluiden, julkisten hankintojen ja opetustoiminnan kestävää kehitystä edistäviä hankkeita.

Lähi- ja luomuruuan käytön edistäminen ja hankintaosaamisen lisääminen v. 2017-18

Hankkeen tavoitteena on edistää koko ruokaketjun yhteistyötä EkoCentrian tekemän Hankinnan elinkaari -mallin mukaan ja lisätä tietämystä uudesta hankintalaista sekä sen menettelytavoista. Lue lisää...

Lisätietoja Anu Arolaakso anu.arolaakso(at)sakky.fi ja Sari Väänänen sari.vaananen(at)sakky.fi

Kasviproteiiniruokaohjeita ammattikeittiöihin

Palvelussa kehitetään 15 uutta kasviproteiiniruokaohjetta, joita testataan erilaisissa ammattikeittiöissä. Reseptit tulevat ammattikeittiöiden käyttöön. Lue lisää...

Lisätietoja Anu Arolaakso anu.arolaakso(at)sakky.fi ja Sari Väänänen sari.vaananen(at)sakky.fi

NYT - Tuotekehitystä ja hankintaosaamista -hanke v. 2015-16

Hankkeen tavoitteena on ruokaketjun toimijoiden hankintaosaamisen ja tuotekehityksen kehittäminen. Hankkeessa järjestetään valtakunnallisia hankintafoorumeita ja alueellisia työpajoja. Lue lisää...

Lisätietoja Sari Väänänen, sari.vaananen(at)sakky.fi

Luomutarjonnan lisääminen ja monipuolistaminen ammattikeittiöissä -hanke v. 2015-16

Hankkeessa parannetaan kysynnän ja tarjonnan kohtaamista järjestämällä ammattikeittiöiden käyttöön sopivien luomutuotteiden tuotekehitysideapajoja. Hankkeen toiminnoista ja tuloksista tiedotetaan ammattikeittiöille, jatkojalostajille ja tukuille. Lue lisää...

Lisätietoja Anu Arolaakso, anu.arolaakso(at)sakky.fi

 

Portaat luomuun

Portaat Luomuun -ohjelman tarkoituksena on auttaa ammattikeittiöitä lisäämään luomutuotteiden käyttöä osana kestävän kehityksen mukaista toimintaa. Ohjelman tavoitteena on lisätä edelleen luomutuotteiden käyttöä ammattikeittiöissä sekä edistää julkisen sektorin hankintaosaamista ympäristöä säästävien elintarvikkeiden osalta.

www.portaatluomuun.fi Lisätietoja Anu Arolaakso, anu.arolaakso(at)sakky.fi