• Etusivu
  • Palvelut
    • Asiantuntijapalvelut
    • Referenssit
    • Koulutukset
  • Vastuulliset ruokapalvelut
  • Luomua ravintola
  • Hankkeet
  • Aineistot
    • Oppaat
      • LÄHIS-opas
      • Elintarvikkeiden hankintaopas
      • Kohti luomutavoitetta
      • Elinkaarianalyysit ja lähiruoan sosiaaliset vaikutukset
      • Elintarvikejalostajan Luomuaskeleet
      • Hankintavihkonen - ohjeita lähiruoan hankintaan
      • Att upphandla närproducerat
      • Mer närproducerad mat för kunder inom offentliga kök
      • Miksi lähi- ja luomuruokaa?
      • More local food
      • Päiväkotiopas
      • Opas ikääntyneiden kestävään ruokailuun
    • Tutkimuksia ja selvityksiä
      • Luomun käyttöhintalaskelma
      • Lähiruoat julkisissa hankinnoissa - ympäristövaikutukset hankintakriteereinä
      • Lähiruoan aluetaloudelliset vaikutukset Suomen maakunnissa 2014
      • Lautaslaatuselvitys
      • Lähiruokaselvitys 2012
      • Luomu Pohjois-Savossa
    • Materiaali
      • Viesti luomusta oikein
      • Kestävä ruokalistasuunnittelu
      • TUORE -hanke
      • Kestävän kehityksen työkirja ammattikeittiöille
      • Ruokatuotantoprosessien kestävän kehityksen hyvät toimintatavat -diasarja
      • Ruoan ravitsemuksellinen laatu -diasarjat
      • Uutiset 2040
      • Järvikalan käytön lisääminen ammattikeittiössä
    • Ruokaohjeita
    • Kuvia
    • Sesonkikuvat
    • Julisteet
    • Webinaarit
  • Yhteystiedot
  • Etusivu
  • Palvelut
    • Asiantuntijapalvelut
    • Referenssit
    • Koulutukset
  • Vastuulliset ruokapalvelut
  • Luomua ravintola
  • Hankkeet
  • Aineistot
    • Oppaat
      • LÄHIS-opas
      • Elintarvikkeiden hankintaopas
      • Kohti luomutavoitetta
      • Elinkaarianalyysit ja lähiruoan sosiaaliset vaikutukset
      • Elintarvikejalostajan Luomuaskeleet
      • Hankintavihkonen - ohjeita lähiruoan hankintaan
      • Att upphandla närproducerat
      • Mer närproducerad mat för kunder inom offentliga kök
      • Miksi lähi- ja luomuruokaa?
      • More local food
      • Päiväkotiopas
      • Opas ikääntyneiden kestävään ruokailuun
    • Tutkimuksia ja selvityksiä
      • Luomun käyttöhintalaskelma
      • Lähiruoat julkisissa hankinnoissa - ympäristövaikutukset hankintakriteereinä
      • Lähiruoan aluetaloudelliset vaikutukset Suomen maakunnissa 2014
      • Lautaslaatuselvitys
      • Lähiruokaselvitys 2012
      • Luomu Pohjois-Savossa
    • Materiaali
      • Viesti luomusta oikein
      • Kestävä ruokalistasuunnittelu
      • TUORE -hanke
      • Kestävän kehityksen työkirja ammattikeittiöille
      • Ruokatuotantoprosessien kestävän kehityksen hyvät toimintatavat -diasarja
      • Ruoan ravitsemuksellinen laatu -diasarjat
      • Uutiset 2040
      • Järvikalan käytön lisääminen ammattikeittiössä
    • Ruokaohjeita
    • Kuvia
    • Sesonkikuvat
    • Julisteet
    • Webinaarit
  • Yhteystiedot
  • Etusivu
  • Materiaali
  • Aineistot
  • Ruoan ravitsemuksellinen laatu -diasarjat

Ruoan ravitsemuksellinen laatu -diasarjat

Ruoan ravitsemuksellinen laatu -diasarja

Diasarjan on tehnyt Eija Muukka.

Kala - paras luonnollinen D-vitamiinin lähde
Kala - pehmeiden rasvahappojen lähde

Hyötyjä ja iloa kasviksista!

Marjat ruokapalveluissa

  • Oppaat
  • Tutkimuksia ja selvityksiä
  • Materiaali
    • Viesti luomusta oikein
    • Kestävä ruokalistasuunnittelu
    • TUORE -hanke
    • Kestävän kehityksen työkirja ammattikeittiöille
    • Ruokatuotantoprosessien kestävän kehityksen hyvät toimintatavat -diasarja
    • Ruoan ravitsemuksellinen laatu -diasarjat
    • Uutiset 2040
    • Järvikalan käytön lisääminen ammattikeittiössä
  • Ruokaohjeita
  • Kuvia
  • Sesonkikuvat
  • Julisteet
  • Webinaarit

EkoCentrian henkilörekisteriseloste