Etusivu
Palvelut
Asiantuntijapalvelut
Referenssit
Koulutukset
Vastuulliset ruokapalvelut
Luomua ravintola
Hankkeet
Aineistot
Oppaat
LÄHIS-opas
Elintarvikkeiden hankintaopas
Kohti luomutavoitetta
Elinkaarianalyysit ja lähiruoan sosiaaliset vaikutukset
Elintarvikejalostajan Luomuaskeleet
Hankintavihkonen - ohjeita lähiruoan hankintaan
Att upphandla närproducerat
Mer närproducerad mat för kunder inom offentliga kök
Miksi lähi- ja luomuruokaa?
More local food
Päiväkotiopas
Opas ikääntyneiden kestävään ruokailuun
Tutkimuksia ja selvityksiä
Luomun käyttöhintalaskelma
Lähiruoat julkisissa hankinnoissa - ympäristövaikutukset hankintakriteereinä
Lähiruoan aluetaloudelliset vaikutukset Suomen maakunnissa 2014
Lautaslaatuselvitys
Lähiruokaselvitys 2012
Luomu Pohjois-Savossa
Materiaali
Viesti luomusta oikein
Kestävä ruokalistasuunnittelu
TUORE -hanke
Kestävän kehityksen työkirja ammattikeittiöille
Ruokatuotantoprosessien kestävän kehityksen hyvät toimintatavat -diasarja
Ruoan ravitsemuksellinen laatu -diasarjat
Uutiset 2040
Järvikalan käytön lisääminen ammattikeittiössä
Ruokaohjeita
Kuvia
Sesonkikuvat
Julisteet
Webinaarit
Yhteystiedot
Etusivu
Palvelut
Asiantuntijapalvelut
Referenssit
Koulutukset
Vastuulliset ruokapalvelut
Luomua ravintola
Hankkeet
Aineistot
Oppaat
LÄHIS-opas
Elintarvikkeiden hankintaopas
Kohti luomutavoitetta
Elinkaarianalyysit ja lähiruoan sosiaaliset vaikutukset
Elintarvikejalostajan Luomuaskeleet
Hankintavihkonen - ohjeita lähiruoan hankintaan
Att upphandla närproducerat
Mer närproducerad mat för kunder inom offentliga kök
Miksi lähi- ja luomuruokaa?
More local food
Päiväkotiopas
Opas ikääntyneiden kestävään ruokailuun
Tutkimuksia ja selvityksiä
Luomun käyttöhintalaskelma
Lähiruoat julkisissa hankinnoissa - ympäristövaikutukset hankintakriteereinä
Lähiruoan aluetaloudelliset vaikutukset Suomen maakunnissa 2014
Lautaslaatuselvitys
Lähiruokaselvitys 2012
Luomu Pohjois-Savossa
Materiaali
Viesti luomusta oikein
Kestävä ruokalistasuunnittelu
TUORE -hanke
Kestävän kehityksen työkirja ammattikeittiöille
Ruokatuotantoprosessien kestävän kehityksen hyvät toimintatavat -diasarja
Ruoan ravitsemuksellinen laatu -diasarjat
Uutiset 2040
Järvikalan käytön lisääminen ammattikeittiössä
Ruokaohjeita
Kuvia
Sesonkikuvat
Julisteet
Webinaarit
Yhteystiedot
Etusivu
Tutkimuksia ja selvityksiä
Aineistot
Lähiruoat julkisissa hankinnoissa - ympäristövaikutukset hankintakriteereinä
Lähiruoat julkisissa hankinnoissa - ympäristövaikutukset hankintakriteereinä
Kestävät hankinnat -hankkeen raportti elinkaarilaskentojen tuloksista on nyt julkaistu.
Oppaat
Tutkimuksia ja selvityksiä
Luomun käyttöhintalaskelma
Lähiruoat julkisissa hankinnoissa - ympäristövaikutukset hankintakriteereinä
Lähiruoan aluetaloudelliset vaikutukset Suomen maakunnissa 2014
Lautaslaatuselvitys
Lähiruokaselvitys 2012
Luomu Pohjois-Savossa
Materiaali
Ruokaohjeita
Kuvia
Sesonkikuvat
Julisteet
Webinaarit