Lähituotteilla makua lautaselle_webinaari

Tiistai 27.10.2020 klo 14:00-15:30, Zoom-etäyhteys
Ilmoittaudu pe 23.10. mennessä tästä linkistä
Webinaarin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille maanantaina 26.10.
Ohjelma:
klo 14 Tilaisuuden avaus
Katsaus Pohjois-Savon lähi- ja luomutuotemarkkinoihin
Kommenttipuheenvuorot
- Pesolan Pihviliha, Antti Niskanen, tuottaja
- Siilinjärven ruokapalvelut, Sirpa Kurki, ruoka- ja puhtauspalvelujohtaja
- Kalavapriikki, Jari Korhonen, toimitusjohtaja
- Ravintolamestarit, Janne Tirri, keittiömestari, Kuopion Klubi
Paneelikeskustelu - Konkretiaa lähituotteiden hankintaan
Tilaisuuden yhteenveto ja päätös
Lisätietoja: Anu Arolaakso
anu.arolaakso@sakky.fi,
p. 044 785 4048
- 17.09.2020