Konsultointi
Tarjoamme asiantuntijuutta ja koulutuksia esimerkiksi
- kunnan tai muun julkisen hankintayksikön hankintastrategian kehittämiseen
- lähi- ja luomuruokahankintojen suunnitteluun ja toteutukseen
- ammattikeittiöiden kestävän kehityksen kartoitusten ja kehittämissuunnitelmien tekemiseen
- ruokalistasuunnitteluun
- kasvisruokareseptiikan kehittämiseen
Selvitykset ja arvioinnit
Esimerkkejä toteuttamistamme selvityksistä ja arvioinneista
- Luomun käyttöhintalaskelma -luomua ruokalistalle ilman lisäkustannuksia (2016)
- Pohjois-Savon biotalousosaajat (2014)
- Kestävän luonnonvaratalouden merkitys ammatilliseen tutkintorakenteeseen (2013)
- Lautaslaatuselvitys (2012)
- Lähiruokaselvitys (2012)
Räätälöimme palveluita asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan, ota yhteyttä!
ekocentria(at)sakky.fi