Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelma

Kokeilu- ja kehitysohjelmainfo ke 20.1. klo 14-15
Tässä infossa selviää kaikki, mikä ihmetyttää.Tule kuulolle, ilmoittaudu tämän linkin kautta

Haku kehitysohjelmaan on auki 4.1. - 14.2.2021 www.kokeilunpaikka.fi

Tule mukaan kehittämään ruokapalvelusi vastuullisuutta -saat siihen ohjausta, systemaattisen etenemistavan, kehittämisyhteisön tuen ja 5 000 € tukea alkuvaiheen kokeilulle. Kehitysohjelma starttaa Kokeilunpaikka.fi haulla, jossa valitaan enintään 10 hyvää kokeilua toteutettavaksi. Kokeilu on startti pidemmälle kehitystyölle, jota tukee laaja asiantuntijaryhmä. Kokeilu tulee toteuttaa kevään 2021 aikana. Vastuulliset ruokapalvelut -kehittämisohjelman ensimmäiset toimenpiteet painottuvat syksylle 2021 ja jatkuvat vuoden 2022 ajan.

Kokeiluhaku ja kehittämisohjelma sopii pienille ja isoille toimijoille ympäri Suomen. Hae siis huoletta mukaan ja lähde etsimään ratkaisuja.

Lisätietoja kehitysohjelmasta

Avautuu 4.1.2021

Vastuulliset ruokapalvelut -kehitysohjelman haku avautuu pian.

Etsitkö näitä?

Kasvisruokaohjeet

Webinaarit

Oppaat (mm. Lähis-opas ja Elintarvikkeiden hankintaopas)

MAHVA -hankkeen tavoitteena on lisätä tietoa ja osaamista julkisista hankinnoista pk-yrityksissä ja hankintoja tekevissä yksiköissä, jotta maaseudun yritysten kilpailukyky kasvaisi. Hankkeessa keskitytään neljään maaseudun yritystoiminnan näkökulmasta keskeiseen teemaan: kuljetus, ympäristöpalvelut, energia ja ruoka. Toteuttajat ja toteutusaika: Turun yliopiston Brahea-keskus, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti ja Savon koulutuskuntayhtymä EkoCentria.

Lue lisää http://maaseudunhankinnat.fi/
Lisätietoja: Sari Väänänen, Savon koulutuskuntayhtymä EkoCentria, sari.vaananen(at)sakky.fi

Käyttöehdot

EkoCentria ei vastaa kolmansien osapuolien käyttämien kuvien tai muun aineiston käyttöoikeuksista. EkoCentria.fi sivuston kuvien ja aineistojen käyttöehdot löydät täältä.