Tulossa

Ti 27.10. klo 14-15 webinaari_Lähituotteilla makua lautaselle. Webinaari järjestetään korona-pandemian vuoksi maaliskuulta peruuntuneen Lähituotteilla makua lautaselle -tapahtuman tilalla. Se on avoin ruoka-alan toimijoille: alkutuottajat, jatkojalostajat, elintarviketeollisuus, julkinen sektori, ravintolat sekä alan kehittäjät. Ilmoittautuminen ja ohjelma.

Ke 28.10. klo 10-11 webinaari_ Koulujakelutuki paikallisten tuotteiden käytön vauhdittajana
Lisätietoa ja ilmoittautuminen täältä.

3.-4.11. Valtakunnalliset luomupäivät; kaikille avoin maksuton verkkotapahtuma. Mukana myös ammattikeittiö-ohjelmaa. Ohjelma ja ilmoittautuminen täältä.

Etsitkö näitä?

Kasvisruokaohjeet

Webinaarit

Oppaat (mm. Lähis-opas ja Elintarvikkeiden hankintaopas)

Liity nyt mukaan!
Saat näkyvyyden Luomua ravintola hakupalvelussa ja käyttöösi kaikki Ekoruokakoneen ominaisuudet sekä tietoa luomutuotteiden saatavuudesta. Mukana on jo yli 2 400 ammattikeittiötä.

MAHVA -hankkeen tavoitteena on lisätä tietoa ja osaamista julkisista hankinnoista pk-yrityksissä ja hankintoja tekevissä yksiköissä, jotta maaseudun yritysten kilpailukyky kasvaisi. Hankkeessa keskitytään neljään maaseudun yritystoiminnan näkökulmasta keskeiseen teemaan: kuljetus, ympäristöpalvelut, energia ja ruoka. Toteuttajat ja toteutusaika: Turun yliopiston Brahea-keskus, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti ja Savon koulutuskuntayhtymä EkoCentria.

Lue lisää http://maaseudunhankinnat.fi/
Lisätietoja: Sari Väänänen, Savon koulutuskuntayhtymä EkoCentria, sari.vaananen(at)sakky.fi