Lähituotteilla makua lautaselle_webinaari

Tiistai 27.10.2020 klo 14:00-15:30, Zoom-etäyhteys

Ilmoittaudu pe 23.10. mennessä tästä linkistä
Webinaarin osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille maanantaina 26.10.

Ohjelma:

klo 14 Tilaisuuden avaus
Katsaus Pohjois-Savon lähi- ja luomutuotemarkkinoihin
Kommenttipuheenvuorot

  • Pesolan Pihviliha, Antti Niskanen, tuottaja
  • Siilinjärven ruokapalvelut, Sirpa Kurki, ruoka- ja puhtauspalvelujohtaja
  • Kalavapriikki, Jari Korhonen, toimitusjohtaja
  • Ravintolamestarit, Janne Tirri, keittiömestari, Kuopion Klubi

Paneelikeskustelu - Konkretiaa lähituotteiden hankintaan
Tilaisuuden yhteenveto ja päätös

Lisätietoja: Anu Arolaakso
anu.arolaakso@sakky.fi,
p. 044 785 4048

  • 17.09.2020