Elintarvikehankinta ROADSHOW maaliskuussa

Eri puolilla Suomea kiersi maaliskuun aikana julkisen sektorin ruokapalveluiden Elintarvikehankinta Roadshow kahdeksalla paikkakunnalla. Kohderyhminä olivat päättäjät, hankinta-asiantuntijat, ruokapalveluhenkilöstö, tuottajat ja jalostajat sekä kaikki asiasta kiinnostuneet.

Roadshowssa keskityttiin hankintaosaamisen kulmakiviin: hankintaprosessiin, strategiseen päätöksentekoon, ennakoivaan vuoropuheluun ja ruokalistasuunnitteluun onnistuneessa vastuullisessa elintarvikehankinnassa. Vaikka tapahtumien sisällöt poikkesivat toisistaan, niin kaikissa yhteinen puheenaihe oli lähi- ja luomuruoan hankinta julkisissa ruokapalveluissa.

11.3. Espoo

12.3. Rovaniemi

19.3. Vaasa

24.3. Naantali, Rymättylä

26.3. Siilinjärvi

30.3. Lappeenranta

31.3. Joensuu

31.3. Loviisa

  • 23.02.2015